Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 1997 μία ομάδα ταλαντούχων και έμπειρων ανθρώπων, με διακρίσεις στο χώρο των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, ιδρύουν την FS PRODUCTIONS S.A.

Σημείο αναφοράς στην πορεία της FS PRODUCTIONS υπήρξε από την αρχή ο άριστος συνδυασμός τεχνολογίας, δημιουργικότητας και ταχύτητας. Έτσι, πολύ γρήγορα έδωσε αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς της, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο όλο το φάσμα των υπηρεσιών της και κερδίζοντας άξια την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η συνεχής αναβάθμιση της υποδομής της, ο επαγγελματισμός του έμψυχου δυναμικού της και το εύρος των υπηρεσιών της σκιαγραφούν σήμερα, για την FS το σύγχρονο πρόσωπο μιας εταιρείας που ξέρει και μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των διοργανώσεων μεγάλης κλίμακας, των τηλεοπτικών – οπτικοακουστικών παραγωγών, και του επικοινωνιακού χώρου.

Στις εγκαταστάσεις της FS PRODUCTIONS, εξοπλισμός υψηλής αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας πλαισιώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Στόχος της εταιρείας είναι να μη μένει παρατηρητής της εξέλιξης, αλλά να την ακολουθεί, αναβαθμίζοντας συνεχώς, την υποδομή της.

Το 2016 δημιουργείται η E-PROD κάτω από την ομπρέλα της οποίας δραστηριοποιείται ένα σύνολο δράσεων για την οπτικοακουστική παραγωγή. Η E-PROD μπορεί να υποστηρίξει σήμερα, κάθε επικοινωνιακή δράση, δημιουργώντας ένα ζωντανό προϊόν εικόνας, λόγου και μουσικής, καθώς ειδικεύεται σε κάτι απλό, αλλά σημαντικό: Να προσεγγίζει κάθε δουλειά της, όσο μεγάλη κι αν είναι, με φρεσκάδα, συνέπεια και επικοινωνιακή δημιουργικότητα.

Σήμερα, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών παραγωγής υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στους παρακάτω τομείς:

  • Παραγωγή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών.
  • Παροχή υπηρεσιών και διευκολύνσεων σε διεθνείς κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.
  • Οργάνωση οπτικοακουστικών εκδηλώσεων.
  • Οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
  • Αντιπροσώπευση διεθνών γραφείων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
  • Παραγωγή νέων μορφών οπτικοακουστικής τεχνολογίας

Αντιπροσώπευση εταιρειών παραγωγής και διανομή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών.


ΦΑΝΗΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

Ο Φάνης Συναδινός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα.

Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ακολούθησε την αγάπη του για τον κινηματογράφο και τα πολιτιστικά δρώμενα και πολύ γρήγορα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου συνεργάστηκε με μεγάλες εταιρείες παραγωγής (ΕΡΤ / στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων – Πωλήσεων, STEFI Α.Ε. και ΑΝΩΣΗ Α.Ε. / ως παραγωγός).

Μετά από 21 έτη επιτυχημένης πορείας στον ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό χώρο, ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία, η οποία το 1997 μετεξελίχθηκε στην EPROD.